Utendørsteater

MANNEN & MÅKA (Vadmelsbanden, teater/utendørs)

“Mannen han gjekk seg i vedaskog, der satt det en kråke i lunden og gol. Mannen han tenkte med sjølve seg, skal tru om den kråka vil drepa meg?”

Mannen og Måka er en teaterforestilling basert på middelalderballaden Kråkevisa, der mannen som skulle til skogen for å hogge ved – eller til fyrtårnet for å skru på lykta – tar opp kampen mot en tilsynelatende enorm og dødelig kråke.

Vadmelsbandens forestillinger spilles utendørs, i tett forbindelse med naturen, der mørke, bål og storslagne tablåer legger til rette for en annerledes scenekunstopplevelse. Med utgangspunkt i den velkjente folkevisa, utforsker Vadmelsbanden menneskets møte med døden, naturen og sin egen skjebne.
 

 

Aldersgruppe: 12 år og oppover
 
Konsept, regi og medvirkende: Vadmelsbanden ved Sebastian Warholm, Ole Petter Ribe, Simen Formo Hay, Eirik Vildgren, Mikkel Gundelach, Sindre Hansen og Brede Fristad.  I samarbeid med lokale aktører fra Ålesund og omegn (Adrian Krogsæter).
 
Støttet av: Norsk Kulturråd, Fond for lyd og bilde, Dramatikkens Hus, Fond for utøvende kunstnere, Bergenstiftelsen, Fond for frilansere og Norsk sceneinstruktørforeing.
 
Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

NÅR: lørdag 02.10 kl.20.00

HVOR: Ute/Inne Molovegen 22

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund