Billetter

Billetter til de fleste arrangement i 2018 er nå for salg hos ebillett (se egen spalte). Du finner også direkte billettlenker under hver enkelt forestilling i  programmet. 

NB! For å være garantert plass på forestillinger med nummererte plasser, må man på forhånd hente ut en billett, som man får ved å vise frem festivalpass. Disse kan hentes på billettsalget på Børsen, eller rett før arrangement på Parken Kulturhus.

Billetter kan du også kjøpe eller hente på Børsen, Lorkenesgata 2 (i Arbeideren).
Åpningstider Mandag – fredag kl  09-15. Tlf. billettsalg: 70 16 24 68
NB! Billetter til våre arrangement på Terminalen og Teaterfabrikken selges gjennom tikkio.

Festivalpass

Festivalpasset til Høstscena er en kjempegod handel! Du kan hente festivalpasset ditt fra og med mandag 25.9 – på Børsen (arbeideren) Lorkenesgata 2.  (Åpent man – fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time før hver forestilling).

Med festivalpass til kr 1500,- / Studentpass til kr 1000,- / Ungdomspass til kr 750,- får du fri inngang på alle av Høstscena sine arrangement. Dette gjelder våre arrangement på Parken Kulturhus, Arbeideren, Terminalen, Teaterfabrikken og andre eventuelle steder.

NB!! For å være sikret inngang på de arrangement du ønsker å gå på er det lurt å hente seg ut en billett, da det er enkelte spillesteder som har begrenset med plass og fort kan bli utsolgt. Dette kan gjøres to steder:

  • billettsalget på Børsen (Åpent man-fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time får hver forestilling)
  • i billettskranken på Parken Kulturhus (åpent en time før arrangement)

Billetten får du ved å vise frem festivalpasset.

Når det gjelder våre arrangement på Terminalen og Teaterfabrikken, så får du ikke hentet ut billetter til disse på Børsen, pga at vi bruker ulike billettsystem. Fortvil ikke, vi holder av plass på disse arrangementene, så du kommer inn uansett ved å vise festivalpass i døra. NB! Aldersgrense 18 år.

**NB! Maratondansen og bruk av festivalpass: festivalpass gir kun innslipp på Maratondansens forestilling fredag 28.9, og kan ikke brukes til å reservere plass til premiereforestillingen onsdag 26.9. Husk å hente ut billett på Børsen for å være sikret inngang.

Arenaer

Parken Kulturhus, Parkgt. 3B.
Arbeideren, Lorkenesg. 2, 6002 Ålesund.
Teaterfabrikken, Molovegen 22, 6004 Ålesund
Terminalen, Keiser Wilhelms gate 6, 6003 Ålesund
Baker Walderhaug,  Tollbugt 6 6002 Ålesund

Parkering

Det store parkeringshuset Aksla parkering er klart til festivalen, med 940 parkeringsplasser. Følg skilting inn til byen. Det finnes ellers seks mindre parkeringshus i sentrum. Oversikten finner du her.

KONTAKTINFO:
post@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund