BILLETTER HØSTSCENA 2022

Nå har du sjansen til å gjøre et kupp på festivalpass til Høstscena 2022! De aller første kan skaffe seg billetter i kategorien Sunnmøring for en latterlig lav sum. De fleste er nok realister og kjøper til en god, men forsvarlig pris. Og kanskje finnes det også noen idealister der ute, som vil støtte arbeidet for en by full av musikk, teater og andre sceneopplevelser? Bruk knappene til høyre for å kjøpe festivalpass i de ulike kategoriene.

Billetter til flere av enkeltforestillingene er også tilgjengelig hos ebillett. Du finner linker til billettkjøp under det enkelte arrangementets infoside i programmet her

Følg med oss på vår nettside og Høstscenas Facebook-side for utfyllende informasjon om programmet. I løpet av sommeren vil vi dele mer informasjon om årets gjestende kunstnere og deres prosjekter.

Vi gleder oss til å se dere i Ålesund i uke 39!

Arenaer

Parken Kulturhus, Parkgt. 3B.
Arbeideren, Lorkenesg. 2, 6002 Ålesund.
Teaterfabrikken, Molovegen 22, 6004 Ålesund
Terminalen, Keiser Wilhelms gate 6, 6003 Ålesund
Baker Walderhaug,  Tollbugt 6 6002 Ålesund

Parkering

Det store parkeringshuset Aksla parkering er klart til festivalen, med 940 parkeringsplasser. Følg skilting inn til byen. Det finnes ellers seks mindre parkeringshus i sentrum. Oversikten finner du her.

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund