Popvit foredrag

Rasmus Nutzhorn Popvit med øl og popcorn

OM RASMUS NUTZHORN

Rasmus Nutzhorn skal holde en åpen samtale om alt som er bra med nye medier og alle digitale løsninger som omgir oss og kommer til å omgi oss fremover. Rasmus Nutzhorn er Sveitsisk, mentor og Coach for ledere, og prosjektleder i innovative, often nesten filosofiske vinklede utviklingsprosjekter. Han blir omtalt som en meget engasjerende taler og skal snakke til og med alle som er nysgjerrig på alt som kommer, enten du er bekymret eller entusiastisk. Uansett hvilket utgangspunkt du har er vi sikre på at du etter Nutzhorn, i hvertfall kommer til å se muligheter også.

 

OM CREATIVE FORUM

Creative Forum er en serie av arrangementer om nye digitale plattformer og mulighetene og bekymringene disse – rettmessig eller ikke – skaper.

Teknologi og kunst har lite med hverandre å gjøre, eller er det ikke sånn lenger? Teknologi er en stadig mer innvevd del av vår hverdag og av livet kunsten skal reflektere (over). Vi skal samle forskere og kunstnere som jobber med nye medier og spørsmålene mulighetene i dem reiser, til workshops, foredrag og åpne diskusjoner.

Creative Forum er en del av et tre-årig EU-prosjekt, Platform shift+, som handler om Scenekunst, barn og unge og nye digitale medier. Creative Forum er Teatret Vårt sitt nasjonale prosjekt under denne paraplyen og vi arbeider med en liten serie arrangementer i samarbeid med festivalen Høstscena og med Norsk skuespillersenter. Vi skal arrangere pop-vit foredrag; Åpne seminarer eller samtaler hvor profilerte foredragsholdere med høy kompetanse skal snakke for oss «vanlige folk», en workshop for ungdom, og en for professionelle kunstnere fra regionen og utenfor.

Billetter i salg!

Arbeideren
Lørdag 29. Sept.
ca Kl: 21:00

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund