hostscena.no

www.hostscena.no

Billetter

Billetter til noen av våre arrangement i 2018 er nå for salg hos ebillett. Du finner direkte billettlenker under hver enkelt forestilling i programmet.

Festivalpass gir inngang på alle Høstscena sine arrangement, inkludert de på terminalen! Få ditt festivalpass HER.


Info om festivalpass

NB! For å være garantert plass på forestillinger med nummererte plasser, må man på forhånd hente ut en billett, som man får ved å vise frem festivalpass. Disse kan hentes på billettsalget på børsen, eller rett før arrangement på Parken Kulturhus.

Billetter kan du også kjøpe eller hente på Børsen, Lorkenesgata 2 (i Arbeideren) apothekeschweizer.de. Åpningstider Mandag – fredag kl  09-15. Tlf. billettsalg: 70 16 24 68
NB! Billetter til våre arrangement på terminalen selges gjennom tikkio.

NYHETER

Statsteatret tar med seg 80-tallet til Høstscena!

Statsteatret er tilbake til Høstscena med «1980 – Aker Brygge»! Denne gangen tar gjengen oss med til 80-tallet og til sangen om det frie marked. Tilbake til tiåret der lønnsomhet, emisjon, korrupsjon, innsidehandel og «milking the cow» ble en del av vokabularet. Tiåret da off-white ble en farge, og vi alle ble POCO LOCO!

I forestillingen møter vi familien Kielland som består av en pensjonert lærerinne, Agnes, og hennes tre vokse sønner. Einar, den eldste, har spesielle behov og bor på institusjon, Wilhelm jobber i Kreditkassen og yngstemann, Alexander, er eiendomsmegler. Alexander drømmer om å bli investor og leke med de store gutta, men til slikt kreves det jo penger. Store penger. Så dør tante Brynhild. Og ikke før har Agnes lest testamentet, så banker jappetiden på døren. Velkommen til familien Kiellands vekst og fall.

BILLETTER