hostscena.no

www.hostscena.no

Billetter

Billetter til de fleste våre arrangement i 2017 er nå for salg hos ebillett. Du finner direkte billettlenker under hver enkelt forestilling i programmet.

Festivalpass gir inngang på alle Høstscena sine arrangement, inkludert de på terminalen! Få ditt festivalpass HER.
Info om festivalpass

NB! For å være garantert plass på forestillinger med nummererte plasser, må man på forhånd hente ut en billett, som man får ved å vise frem festivalpass. Disse kan hentes på billettsalget på børsen, eller rett før arrangement på Parken Kulturhus.

Billetter kan du også kjøpe eller hente på Børsen, Lorkenesgata 2 (i Arbeideren). Åpningstider Mandag – fredag kl  09-15. Tlf. billettsalg: 70 16 24 68
NB! Billetter til våre arrangement på terminalen selges gjennom tikkio.

PROGRAM

NYHETER

FESTIVALPASS

TIL DEG SOM KJØPER FESTIVALPASS TIL HØSTSCENA 2017

Festivalpasset til høstscena er en steike god handel!

Du kan hente festivalpasset ditt (armbånd) fra og med mandag 25.9 – på Børsen (arbeideren) Lorkenesgata 2.  (åpent manfredag  kl.09.00 – 15.00 og en time før hver forestilling)

Med festivalpass til kr 1500,- / Studentpass til kr 1000,- / Ungdomspass til kr 750,- får du fri inngang på alle av høstscena sine arrangement. Dette gjelder våre arrangement på Parken Kulturhus, Arbeideren, Kunstmuseet KUBE, Terminalen, Teaterfabrikken, Prestebrygga, Avholdshjemmet og andre eventuelle steder.

NB!! For å være sikret inngang på de arrangement du ønsker å gå på er det lurt å hente seg ut en billett, da det er enkelte spillesteder som har begrenset med plass og fort kan bli utsolgt.  Dette kan gjøres to steder:  – i  billettsalget på Børsen (åpent man-fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time før hver forestilling)  – i billettskranken på parken kulturhus (åpent en time før arrangement)

Billetten får du ved å vise festivalpasset (armbånd)

Når det gjelder våre arrangement på Terminalen + Bingo , så får du ikke hentet ut billetter til disse på børsen, pga at vi bruker ulike billettsystem. Men fortvil ikke, vi holder av plass på disse arrangementene, så du kommer inn uansett ved å vise festivalpass i døra. NB! Aldersgrense 18 år.

Forestillingen FARGESPILL på onsdag 27.9 er allerede utsolgt.

BILLETTER

SPONSORER

Kjell-Holm-Stiftelsen
Sunnmørsposten
Sparebanken-Møre
MR-fylkeskommune
Ålesund kommune