Barnekonsert

Nattevakt Barnekonsert med Bakke, Omenås og Kolbeinsen

Nattevakt
en konsert mellom drøm og virkelighet.
Basert på boka Nattevakt av Synne Lea og Stian Hole.

“Fordi skyene likner på noe,
er de drømmer?
Fordi drømmene finnes,
likner skyene på noe? “

Synne Lea

Av og  til lurer de fleste av oss på hva som er drøm og hva som er virkelighet, og kanskje finnes det også noe midt imellom? I denne konserten kan du bli med inn i en verden hvor kalde fakta og statistikk må vike plassen for det grenseløse og uforståelige.

I boka Nattevakt skaper forfatter Synne Lea og illustratør Stian Hole et univers hvor virkelighet og drøm flyter i hverandre. Med utgangspunkt i barns gjenkjennelige omgivelser undersøker diktene i Nattevakt drøm, lengsel og vennskap. Det kjente og nære forvandles til noe grenseløst og overskridende. Illustrasjonene er drømmeaktige, men samtidig konkrete.

Med Nattevakt laget Synne Lea og Stian Hole en annerledes og bildesterk diktsamling til barn som ble nominert til Brageprisen, Kritikerprisen og Kulturdepartementets Illustrasjonspris i 2013. Boken ble av mange blir karakterisert som utilgjengelig, ubegripelig og samtidig besnærende.

I denne konserten får dere møte årets festivalkunstner Inger Bakke i møte med to svært dyktige og særegne musikere. Bakke har i mange år samarbeidet med en rekke musikere og turnert for blant annet Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. I dette prosjektet har hun invitert med seg mangeårig kollega Stian Omenås, komponist, trompetist og perkusjonist, og gitaristen Are Lothe Kolbeinsen.

Kunstverk: Stian Hole

Billetter kan du kjøpe her

Terminalen
Lørdag 29. Sept.
Kl: 12 og 13.30

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund