teater

Disney Magiske Aften med Aalesund Operakor

Ålesund Operakor: Disney’s Magiske Verden

«Frost! Løvenes konge! Tarzan! – En eventyrreise i Disneys filmmusikk og musikaler!»
Slik introduserte Aalesund Operakor sin egenproduserte Disney-konsert da den hadde premiere i 2015, og den ble virkelig et eventyr. «Et forrykende show» mente avisene – «Solist etter solist spruta av entusiasme og innleving»!

Nå kan Høstscenas publikum også få glede av forestillingen «Disneys Magiske Verden», denne gang med stjernesolist Carl-Henrik Nilsen – finalisten med den nydelige fløyelsstemmen i fjorårets Norske Talenter.  Mange av korets sangere har også egne solistpartier, og sammen med et opplagt band, det sangglade koret og dyktige danseelever fra Fagerlia videregående skole sørger de for en fartsfylt og fargerik konsert.

Med kjente sanger fra Disneys filmer og musikaler fra 80-tallet og fremover passer «Disneys Magiske Verden» for hele familien, kanskje med unntak av de aller minste siden sangene fremføres på engelsk. Men alle er velkommen til å komme og synge med på nummer fra Skjønnheten og udyret, Den Lille Havfruen, Aladdin, Ringeren i Notre Dame, To på rømmen, Frost og årets nykomling Vaiana/Moana!

 

Carl-Henrik K. Nilsen

Carl-Henrik Nilsen er en norsk crooner, sanger og entertainer. Carl-Henrik sang seg helt til finalen i Norske Talenter 2017, der han fikk fremført Frank Sinatras klassiker «My Way».

Carl-Henrik har gjort seg bemerket på Østlandet som solist for mange storband, siden han tok en musikalsk helomvending etter mange år som rockevokalist i 2012.

Foruten sitt naturlige talent som crooner og vokalist, så har Carl-Henrik et naturtalent som entertainer, som ofte sammenlignes med storheter som Robbie Williams, Michael Bublé og ikke minst Frank Sinatra og The Rat Pack.

Hans store forkjærlighet for storband og jazz oppstod når han så Robbie Williams’ Swing when you’re winning fra Royal Albert Hall i 15-16 års alderen. Og selv om det skulle ta mange år før han begynte å dyrke interessen for Frank Sinatra og de andre store croonerene, så har interessen alltid vært der.

Etter flere bandprosjekter, valgte han i 2011 å gå solo for å satse på lidenskapen for storband og jazz.

Før hans deltagelse i Norske Talenter 2017 hadde han allerede gjort seg bemerket som solist for forskjellige storband på Østlandet, blant annet Drammen Storband, Sandefjord Storband, Asker Storband, Røa Storband, Larvik Storband, Holmestrand Storband og Big Boss Band. I tillegg til konsert i Drammens Teater med Frøydis Grorud, og mye mer. Han har også hatt glede av å dele scene med etablerte artister som Silje Nergaard og Mariann Aas Hansen.

Parken Kulturhus
Søndag 30. Sept.
Kl: 16:00

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund