teater

The Flying Seagull

The Flying Seagulls kommer til Høstscena med Bussen Blåmåka!

Bussen Blåmåka er en fargerik scene  fire hjul som vil dukke opp flere steder i Ålesund bysentrum. The Flying Seagulls sprer latter, glede og moro og tar med publikum  en reise gjennom allsang, dans, klovning og magi! Publikum er med  å skape forestillingen og får en stor dose energi å ta med seg videre inn i dagen. 

The Flying Seagulls Norge jobber for å spre glede, varme og positivitet til mennesker i krise, uansett alder, bakgrunn og livssituasjon. De fokuserer på arbeid for barn og mennesker med spesielle behov, og de siste årene har de i hovedsak jobbet i med mennesker på flukt i Hellas og Midtøsten. The Flying Seagulls jobber for å forsvare barns rett til lek, rekreasjon og kreativ utvikling. 

Når koronakrisen kom, snudde den opp-ned på hverdagen hjemme i Norge. De fleste barna måtte holde seg hjemme med foreldrene, uten mulighet til å leke med venner eller delta på sosiale eller kulturelle arrangement. Mange eldre, syke og utsatte mistet både aktivitetstilbud og den sosiale kontakten. Da korona skapte krisestemning bestemte The Flying Seagulls seg raskt for å sette i gang et prosjekt her hjemme. De kjøpte Bussen Blåmåka og kom seg på veien så rask som mulig, med mål om å spre risikofri underholdning og latter.  

Foto: Henriette Urke Kittelsen

Rådhusplassen
Lørdag 26.09
Kl: 13:00 og 15:00

 

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund