Konsert

THE BRAZZ BROTHERS OG FRODE ALNES

 

The Brazz Brothers feirer i år 40 år med kontinuerlig drift!

Jubileet vil bli markert med konserter på flere av Norges største musikk- og jazzfestivaler samt konserter i Sverige.

På hjemmefronten vil jubileet bli markert med en spektakulær jubileumsuke i Ålesund og Sula.

Første trinn i den hjemlige jubileumsraketten blir en eksklusiv konsert på Teaterfabrikken i Ålesund. Gjest på denne konserten er en av The Brazz Brothers absolutte favorittartister, selveste Frode Alnes!

The Brazz Brother har blitt en institusjon i norsk kulturliv.

Ensemblet startet som en klassisk messingkvintett i 1981. I løpet av 40 år med kontinuerlig drift, har de kun hatt en utskifting av besetningen. Kåre Nymark erstattet i 2015 Jarle Førde på trompet. Denne kontinuiteten har gjort ensemblet til mestere i samspill. Samspillet kombinert med gruppens stadige jakt etter den gode og originale musikken, har gjort at gruppen til en favoritt hos et stort publikum.

I løpet av karrieren har The Brazz Brother spilt over 5000 konserter, turnert 34 land og gitt ut over 20 cd-plater. De har samarbeidet musikalsk med alt fra profesjonelle symfoniorkestre, kor og korps, internasjonale artister, afrikanske stammehøvdinger til altså nå, samspill med fantastiske Frode Alnes.

The Brazz Brothers består av to brødrepar på messinginstrumenter. Jan Magne Førde spiller trompet og flygelhorn. Helge Førde spiller trombone. Runar Tafjord spiller valthorn og Stein Erik Tafjord håndterer tubaen. Fra Sula kommer også Kåre Nymark. Kenneth Ekornes fra Sykkylven har kommandoen over trommene.

Gled dere. Dette blir serious fun!

The Brazz Bros er er støttet av Sparebank 1 Nordvest.

NÅR: fredag kl. 20.00

HVOR: Teaterfabrikken

 

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund