INSTALLASJON

SOLVEIG STYVE HOLTE

Ålesund  – det er mitt Urban Escape. Hvis man kommer sjøveien, så kommer man inn midt inn i byen og da er byen så urban. Arkitekturen, kafeene og tidvis folkelivet. Utstillinger, forestillinger, konserter. Det er et fellesskap for oss kunstnerne. 

Solveig Styve Holte kommer til festivalen med et poetisk tekstaktivistisk prosjekt, i samarbeid med Ivan Dujmusic og Rana Issa. 

Mer info kommer.

Solveig Styve Holte er danser, koreograf og stipendiat ved avdeling Dans ved Kunsthøgskolen i Oslo der hun forsker på en utvidet forståelse av forfatterskap og bruken av dansehistorisk arkiv og alteksisterende materiale i nye koreografiske verk. Holte er bosatt på Folkestad på Sunnmøre der hun arbeider med å utvikle YKS, et koreografisk senter i en eksisterende gårdsbygg. I 2023 er hun aktuell både med ny koreografi til verket Sixten Dances av John Cage, fremført av Trondheim SiTron og fire dansarar på Rosendal teater, i festivalen «Moving in November» i Helsinki og i  november 2023 har hun premiere på «Frå Form til Famling» på Henie Onstad Kunstsenter, en utforskning av det tidligere arbeidet til Høvik Ballett.

NÅR: TBA

HVOR: TBA

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund