HØSTSCENAS SPEKTAKULÆRE IMPROSHOW

Velkommen til Høstscena sitt helt egne, spektakulære improshow!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og har invitert opp Det Andre Teatret til Ålesund for å innta scenen på Arbeideren Kulturhus. Her kommer improstjernene Kristine Grændsen og Camilla Frey for å gi dere improvisert underholdning i verdensklasse. Det Andre Teatret har vunnet komipriser og NM-gull i impro.  De har vært nominert til Hedda-pris, vunnet pris for Oslos beste scene av Aftenpostens lesere og i år fikk de Oslo bys kunstnerpris. De lager lettbeint, morsom underholdning som finnes på i øyeblikket – du har aldri sett det før og du kommer ikke til å se det igjen. One night only på alle måter. Her vil lattermusklene garantert få kjørt seg!

Kristine Grændsen har bred teatererfaring og hun utgjør en viktig del av ensemblet på Det Andre Teatret, der hun spiller i flere forestillinger. Hun har høstet gode kritikker i tv-serier som Kristiania Magiske Tivolitheater, Basic Bitch og er for tiden aktuell med serien Dummedag som vant pris i Cannes, og i humorserien Evig Singel. 

Camilla Frey har medvirket i film og tv-serier som blant annet Børning, Valkyrien, Villmenn og storsatsningen Ammo. Hun har også medvirket i flere teateroppsetninger, og var blant annet å se i den kritikerroste Kollaps i Kulissene ved Riksteateret. Camilla er også en del av det faste ensemblet ved Det Andre Teatret i Oslo og har flere NM-gull i teatersport. I 2017 turnerte hun i USA med den improviserte Ibsenforestillingen Nær sagt av Ibsen som fikk svært gode kritikker og anbefaling i New York Times.

Dato: Fredag 27.9
Tid: 21.00
Sted: Arbeideren

Varighet: ca 1 time 

Med:
Kristine Grændsen og Camilla Frey