FRA SMÅBY TIL WEMBLEY (Schrøder Kvalvik/REVOLT, Teaterkonsert)

«Fra småby til Wembley» er et eksplosivt rocketeater. 

Velkommen til et helt ny forestilling! Dramatiker og regissør Eldrid Schrøder Kvalvik har i samarbeid med det unge moldebandet Revolt og koreograf Geir Baldersheim Leirvåg, utviklet og iscenesatt denne suggererende teaterkonserten om et ung band som vil opp og frem. Vi følger fem gutter gjennom oppturer og nedturer, vennskap, konflikter og det overhengende spørsmålet: skal de satse på musikken?

Store drømmer, knallhard jobbing, jantelov, guttastemning og musikken som språk der ordene ikke strekker til. Vi skal inn under huden hos bandmedlemmene, hvor deres innerste tanker blandes med den eksplosive og energiske musikken til Revolt. Revolt spiller selv hovedrollene både som musikere og skuespillere.

Idé, manus og regi: Eldrid Schrøder Kvalvik

Koreografi og scenografi: Geir Baldersheim Leirvåg

REVOLT: Ulrik Bolsønes, Herman Jørundsønn Mjåseth, Sigurd Skjølberg, Nikolai Gagnat og Emil Vold.

Forestillingen varer ca 70 min uten pause

Passer for ungdom/voksne over 12 år.

Bandet REVOLT består av fem gutter på 20 år fra Molde som allerede har bemerket seg lokalt med å vinne Musikkprisen 2017, samt spille på både Jugendfest, Skjærvafest, RaumaRock, MoldeJazz og KlubbØya. 2021 er et travelt år med slipp av flere singler og EP, spilleoppdrag og plateinnspilling i London og Sverige og ikke minst: ROCKETEATERET – «Fra småby til Wembley»!

Forestillingen er støttet av: Møre og Romsdal Fylkeskommune, Sparebank1SMN/Sparebankstiftelsen, Dramatikkens Hus, Kulturrådet, Bergenstiftelsen, Istad Kraft og Molde Kulturskole. 

Foto: Eskil Bjerkestrand/ REVOLT

NÅR: torsdag 30.09 kl.18.00

HVOR: Terminalen

 

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund