IMPROTEATER

GJENBRUKT teaterimpro med Ingvild Haugstad og Nils Petter Mørland + gjester!

To av Norges beste improvisatører fra Det Andre Teatret i Oslo besøker Høstscena!

I første delen av kvelden vil Ingvild Haugstad og Nils Petter Mørland forsøke å lage en historie basert på ting som du har lyst til å kvitte deg med. Din tantes gamle vase, den slitte t-skjorta til ekskjæresten din eller gårsdagens avis, alt vil før eller siden bli kasta, så hvorfor ikke gi det til dem så lager de historier av det. Gjennom dukketeater, historiefortelling og klassisk teater, blir gjenstandene publikum har med seg utgangspunktet for de ulike historiene som skapes på stedet. Det kan bli alt fra trist, morsomt, rart og poetiske, så ta med deg noe du vil bli kvitt og la det få et nytt liv på scenen.

 

NÅR: Fredag 30.9, klokken 20.00

HVOR: Arbeideren Kulturhus

 

 

André Ulvseter

Etter pausen inviterer Ingvild og Mørland flere av improvisatørene fra Kaula Improteater og Ålesunds André Ulvseter opp på scenen for å spille “Elsk eller Hat”! Her kjemper improvisatørene om å vinne publikums hjerte i en morsom og lettbeint forestilling. Publikum sitter på all makt og kan gi elsk eller hat etter hver scene. Nesten som vanlig teater, bare litt morsommere!

André har vært standupkomiker siden 1997, pådriver for Ålesund standupklubb, foredragsholder med lidenskap for norsk rettskriving. Han har bakgrunn og fartstid innen revy, teater og Serveringsteateret, men har aldri gjort impro av denne typen. Dette blir spennende!

Baren er åpen, vi trår i gang popcornmaskinen og ønsker publikum hjertelig velkommen til en spesielt morsom kveld på folkets hus – selveste Arbeideren!

På scenen: Ingvild Haugstad, Nils Petter Mørland fra Det Andre Teatret, André Ulvseter og improvisatører fra Kaula Improteater

Kaula improteater

KONTAKTINFO:
siri@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund