Norges aller største mannlige ballettstjerne og solist ved Den Norske Opera & Ballett, Silas Henriksen, gjester høstscena

Silas Henriksen har lang erfaring som danser ved Den Norske Opera og Ballett og Nederlans Dans Teater siden 2007. Han har danset ved flere prestisjetunge scener som Bolshoi og Mariinsky teatret i Russland, Lincoln Center i New York og Syndey Operahus i Australia. I 2010 mottok han Tom Wilhelmsen opera og ballettpris og ble utnevnt til solist ved Nasjonalballetten høsten 2018. Henriksen har ved flere anledninger samarbeidet med Nils Bech og sammen med Cecilie Semec har han laget dansefilmen Apart som hadde premiere ved Nasjonalmuseets åpningsutstilling «JEG KALLER DET KUNST» høsten 2022. Som koreograf har Henriksen gjort Peer Gynt på Gålå 2019/2021, og senest Peter Pan på Oslo Nye høsten 2024.

Lørdag 28.9 gjester han Høstscena og Boksegallaen. Som en slags ekstra publikumsgave vil han opptre for oss i bokseringen og han fremføre en solo spesielt koreografert for han.

BOKSEGALLA: Årets avslutningsfest feirer Arbeideren Kulturhus, og alt som dette bygget har rommet av boksekamper, kabaret, bingo dansegalla og allsang (vi dropper loppesirkuset som de hadde tidligere). Kulturhuset skal fremstå i fordums prakt, lysekronen blir dimmet og vi rigger til boksering for oppvisningskamp med boksere fra Ålesund bokseklubb. Utover kvelden vil dere få møte på de elleville dragartistene Toril Tombola og Ivana Impeachum som drar i gang kabaretkvelden med både bingo & enorme vokalprestasjoner, denne duoen er elsket av publikum over hele landet! Utover kvelden vil det poppe opp med lokale unge talenter på scenen. Og om du selv vil invitere med deg venner for en forrykende karaoke så arrangerer vi også det. Og selvfølgelig blir det muligheter for å by opp til dans.  En praktfull bar med alle rettigheter har vi også.

Foto: Den Norske Opera & Ballett