teater

Romeo & Julie

En teatereksplosjon om det sinnssyke vi kaller kjærlighet

Romeo og Julie … & Jonas & Nina & Anna & Per & Joseph & Ghandi & moren din & rektor på ungdomsskolen & hun du gråt over i fire uker sammenhengende & han japanske samuraien som hadde et godt øye til nabojenta & alle som ga opp & alle som trodde på noe større, noe vakrere.  

Romeo & Julie er en forestilling om dem alle. Om den ene store tingen som binder oss alle sammen, til alle tider. Og ikke minst om to tenåringer som snubler inn i hverandre, og hva som skjer når det føles som om hele verdenshistorien er imot dem.   

Romeo & Julie er teater og fest; en eksplosjon av en forestilling full av video, musikk, kostymer, humor, dansing, grining, flørting og en følelse av å være midt i hele verdenshistorien. Med Sara Fellman og Lars Rydjord i tittelrollene tar vi med publikum på en maksimalistisk og helhjertet beskrivelse av hva denne sinnssyke kjærligheten er og har vært, til enhver tid.  

Historien om verdens mest berømte kjærestepar ble skrevet av William Shakespeare for over 400 år siden! Men kjærligheten blir aldri gammel. Romeo & Julie viser oss hva kjærlighet, lengsel, drømmer og tap betyr i vår tid.  

Romeo & Julie har premiere på Høstscena 25.09 og er et sammarbeid mellom Teateret Vårt og Høstscena.  

Arbeideren
Onsdag 25.09
Kl: 19.30

 

KONTAKTINFO:
post@hostscena.no
Besøksadresse: Lorkenesgt. 2, 6002 Ålesund
Postadresse: Postboks 349, 6001 Ålesund