hostscena.no

www.hostscena.no

RADIO DON QUIJOTE – Teatret Vårt

VERDENS BESTE BOK BLIR TIL RADIO FOR ÅPEN SCENE!

http://paperbomb.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1514348141.3393080234527587890625 ONSDAG 8. MARS I ÅR SLUKKET FM-BÅNDET I MØRE OG ROMSDAL. FREDAG 29. SEPTEMBER FORSØKER SEKS PERSONER Å GJENÅPNE DET. DU ER HERVED INVITERT.
Seks personer har gått sammen om å gjenåpne FM-båndet med sin egen radiostasjon i flerbrukshallen. Utstyrt med radio inviteres publikum inn for å bivåne forsøket. Velkommen til et eventyrlig radioteater i ordets mest bokstavelige betydning!

Radiostasjonens prosjekt er å fortelle historien om en av verdens viktigste bøker: Don Quijote. Det sies at Don Quijote var riv ruskende gal – at han bekjempet vindmøller fordi han trodde de var kjemper, at han bekjempet saueflokker fordi han trodde de var store hærer og at han utførte alle disse og flere heltedåder til ære for en kvinne han «utnevnte» til prinsesse og kalte Dulcinea. I sitt forsøk på å gi deg svar på alle de spørsmål du måtte ha om dette mesterverket, tar de seks personene alle radioensvirkemidler og hele flerbrukshallen i bruk. For dem er Radio Don Quijote kampen for en virkelighetsforståelse som gjør livet verdt å leve. Det kan ikke gå galt …

Opplev radioteatrets magi utfolde seg foran øynene på deg!

Her kan du høre Elvis Presleys versjon av «The Impossible Dream» – låta fra musikalen Mannen fra La Mancha som bygger på fortellingen om Don Quijote.

 

  • Fritt etter Cervantes: 
  • go site Regi: Tormod Carlsen
  • Scenograf: Thomas Bjørnager
  • Medvirkende: Vivi Sunde, Bjørnar Lisether Teigen, Johanna Mørck, Hugo Mikal Skår, Lars Melsæter Rydjord og Sara Fellman
  • Varighet: Ca. 1 time og 45 minutter (ingen pause)

Tid: fredag 29.9 kl 19:00
Sted: Fagerlia VGS, aulaen
Pris: voksen kr 275,-

Kjøp billett

SPONSORER