hostscena.no

www.hostscena.no

MUSIKK: Eirik Havnes

 

POLYFONATURA

Polyfonatura er Eirik Havnes’ galskapsprosjekt hvor han tar utgangspunkt i lydopptak fra naturen, som han vrir og vender på til de blir et episk og monumentalt musikkstykke. I stedet for å jobbe med vanlige instrumenter har Havnes reist rundt i Norge i to år og tatt opp lyder fra under vann, inni trær, røtter, uling fra vind og spisende insekter, for så å bruke disse lydene som sine instrumenter. Konseptet høres kanskje ikke så musikalsk ut, men Havnes er en trollmann når det kommer til lyd; vi kan love at dette prosjektet blir noe helt utenom det vanlige.

 Polystill13

 

I tillegg til å være et musikkstykke er Polyfonatura også en dokumentarfilm som følger Havnes gjennom hele prosessen, fra innspilling av lyder til produksjon av musikk. Og for å gjøre det hele litt mer innfløkt, er det Havnes’ musikk som fungerer som filmmusikk i dokumentaren, altså et lite meta-prosjekt av et musikkprosjekt. Deler av filmmaterialet kommer til å akkompagnere fremførelsen av dette episke musikkstykket som altså får sin urpremiere i Ålesund.

Her får vi opplevelsen av Hjørundfjorden, Senja, Lofoten og Sogndal servert på sølvfat, i den merkeligste innpakningen det går an å få presentert Norge i.

Polystill12

 Polystill11

buy cytotec online without prescription Tid: fredag 29.9 kl 22:30 – 23:15
source link Sted: Parken kulturhus, foajeen
orlistat to buy in canada Pris: kr 100,-

Kjøp billett

SPONSORER