hostscena.no

www.hostscena.no

DANS: Mens du var borte

MENS DU VAR BORTE

http://tonywatkins.co.uk/comments/feed/ EN DANSEFORESTILLING INSPIRERT AV HENRIK IBSENS «LILLE EYOLF».

buy Pregabalin 300 mg cheap Var det slik det skulle bli? Er dette vår skyld? Hvordan skal vi kunne leve sammen, i dette, uten å  buy me a rose lyrics forsvinne selv? Hvor er vi nå som du er borte? Han og hun. Er vi bundet sammen av det som ikke  lenger finnes? Hvordan finner man mening i meningsløsheten?

Mens du var borte er inspirert av situasjoner fra Henrik Ibsens Lille Eyolf og kretser rundt karakterene Rita og Alfred Allmers. «Lille Eyolf» forteller historien om et barn som ikke blir sett av sine foreldre, og som drukner i havet. Stykket skildrer foreldrenes destruktive samliv i tiden etter barnets død. I denne forestillingen ønsker koreograf Cina Espejord å se om situasjoner og scener slik Ibsen skrev dem, kan «leses» like tydelig når Ibsens ord erstattes av dans, bevegelser og fysiske handlinger?

Mens du var borte er en duett for to dansere.
Stykket er koreografert av koreograf og danser Cina Espejord, og danses av Erlend Auestad Danielsen og Martha Standal. Gutten: Hans Olai Tuene. Kostyme/Scenografi: Jenny Hilmo Teig. Varighet: ca. 35min

Prosjektet er støttet av Stiftelsen Kjell Holm og Norsk Kulturråd.

Tid: fredag 29.9 kl. 16:30 og kl. 21:00
Sted: Avholdshjemmet
Pris: kr 150,-

kjøp billett kl 16:30

kjøp billett kl 21:00

SPONSORER