hostscena.no

www.hostscena.no

KENNETH ENGEBRETSEN

KENNETH ENGEBRETSEN  – NORGES ENESTE EKTE RAPPER!

Groruddalens store sønn og rap-håp Kenneth Engebretsen gjester Ålesund for første gang! Dette blir legendarisk. Garantert.

Siden den offisielle debutsingelen «Kenneth Engebretsen» vinteren 2015, har det kommet en lang rekke singler og videoer, hele syv frem til nå.  Kanskje toppet av bangeren «Skuddår» sammen med OnklP og Chirag. Engebretsen har også perler som den melankolske duetten «Gule Lys» med Ando Woltmann fra King Midas, eller gatedokumentaren «Elefanten i rommet».

Til høsten kommer endelig det etterlengtede debutalbumet men det betyr slettes ikke at Engebretsen har ligget på latsiden frem til nå. Ved siden av hustlingen på gatene som gir Kenneth en i norsk sammenheng unik gatetroverdighet, har han vært på rapradaren helt siden 2011-mixtapen «Baksiden av medaljen», som inneholdt kulthitten «For Groruddalen». Opptredener på låter og remixer for alt fra kamerat Jesse Jones, Kamelen, Klish, Oral Bee og Tommy Tee har siden kommet i jevn strøm, og gjort raplyttere både godt vant til og sulten på mer av den renskårne, minimale flowen og den rue, karakteristiske stemmen.

Som liveartist har han erfaring fra festivalscener som Hove, som oppvarmer for Young Jeezy, Action Bronson, Lars Vaular, OnklP & Jaa9 og Tommy Tee, samt en rad legendariske releasefester, avholdt på alt fra rockepubben Last Train til technoklubben Jaeger til pubben på Veitvet Senter. Live opptrer Kenneth med produsentduoen khat/hashish. Sammen fremfører de det som fort kan bli årets norske rapskive, i levende live!

Tid: lørdag 30.9 kl 23:00
Sted: Terminalen
Pris: TBA,-

Kjøp billett

SPONSORER

Kjell-Holm-Stiftelsen
Sunnmørsposten
Sparebanken-Møre
MR-fylkeskommune
Ålesund kommune