hostscena.no

www.hostscena.no

MUSIKK: Kenneth Engebretsen

Buy Tastylia (Tadalafil) Without Prescription Online KENNETH ENGEBRETSEN – NORGES ENESTE EKTE RAPPER.

Groruddalens store sønn og rap-håp Kenneth Engebretsen kommer til Ålesund for første gang! Dette blir legendarisk. Garantert!

Siden han slapp den offisielle debutsingelen «Kenneth Engebretsen» vinteren 2015, har det kommet en lang rekke singler og videoer fra rapperen – hele syv frem til nå, kanskje toppet av bangeren «Skuddår» sammen med OnklP og Chirag. Blant andre perler fra Engebretsen finner vi den melankolske duetten «Gule Lys» med Ando Woltmann fra King Midas og gatedokumentaren «Elefanten i rommet».

Til høsten kommer endelig det etterlengtede debutalbumet, men det betyr slett ikke at Engebretsen har ligget på latsiden frem til nå. Ved siden av hustlingen på gatene, som gir Kenneth en i norsk sammenheng unik gatetroverdighet, har han vært på rapradaren helt siden 2011-mixtapen «Baksiden av medaljen», som inneholdt kulthitten «For Groruddalen». Opptredener på låter og remixer for alt fra kamerat Jesse Jones, Kamelen, Klish, Oral Bee og til Tommy Tee har siden kommet i en jevn strøm og gjort rapfans både godt vant til og sulten på mer av den renskårne, minimale flowen og den rue, karakteristiske stemmen.

Som liveartist har han erfaring fra festivalscener som Hove, som oppvarmer for Young Jeezy, Action Bronson, Lars Vaular, OnklP & Jaa9 og Tommy Tee, samt en rad legendariske releasefester, avholdt på alt fra rockepuben Last Train og technoklubben Jaeger til puben på Veitvet Senter. Live opptrer Kenneth med produsentduoen khat/hashish. På årets Høstscena får du se dem fremføre det som fort kan bli årets norske rapskive!

source Tid: lørdag 30.9 kl 23:00
Sted: Terminalen
Pris: TBA,-

Kjøp billett

SPONSORER