hostscena.no

www.hostscena.no

HASSE FARMEN

HASSE FARMEN

EN USEDVANLIG GODT BEVART HEMMELIGHET?

Kritikeryndlingen, og mannen bak en av fjorårets sterkeste utgivelser, Hasse Farmen kommer til Terminalen torsdag 28. september. Her er muligheten til å oppdage en usedvanlig sterk låtskriver med et helt særegent pop noir univers!

Det har gått 20 år siden solodebuten til Hasse Farmen, og hans fjerde soloalbum som ble sluppet høsten 2016 har høstet strålende anmeldelser over en bred fjøl. Albumet “Livet du redder kan være ditt eget” har blant annet blitt omtalt som hans livs plate og en av årets aller beste i følge  Dagsavisen. Klassekampen beskriver det som hans mest eventyrlystne, ambisiøse og beste album til nå. Ikke minst havnet plata på Aftenpostens liste over topp ti norske album i 2016.

«Som så mange andre skriver og spiller jeg mitt liv. Ikke dermed sagt mitt eget liv, men livet i og rundt meg slik jeg opplever og ser det når jeg går i mine egne eller låner andres sko. Jeg er en dokumentarist, en dramatiker, en dikter og forbasket løgner som prøver å underholde deg».

Her et lite glimt inn i Farmens univers. En av årets vakreste videoer regissert av Farhad Kalantary. Den topper forøvrig videolista NORSK på Spotify.

Tid: torsdag 28.9 kl 22:00
Sted: Terminalen
Pris: voksen kr TBA,-

billetter kommer snart for salg

SPONSORER

Kjell-Holm-Stiftelsen
Sunnmørsposten
Sparebanken-Møre
MR-fylkeskommune
Ålesund kommune