hostscena.no

www.hostscena.no

frivillig

Høstscena 2018 byr på  en rekke spennende arrangement!  Nettopp derfor vil vi gjerne ha deg med på laget. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, blant annet rigging, catering, artistvertskap, vakthold og transport.

Vi kan tilby: festivalstemning, supert samhold, uforglemmelige kulturopplevelser og mye, mye mer!

Trykk her for å melde deg på:

http://www.webbusiness.no/hostscena/frivillige-registrering.htm

Hva får jeg igjen for å være frivillig?

Vi setter stor pris på våre frivillige, og premissene er enkle:

  • ved å jobbe som frivillig minimum 3 skift a ca 7 timer får du tilgang til alle Høstscena sine arrangement i perioden 26.09-30.09.2018 NB! med forbehold om at det aktuelle arrangementet ikke er utsolgt
  • Du får tilgang på mat og drikke den tiden du er på jobb
  • Du får uforglemmelige opplevelser og kanskje noen nye utfordringer?
  • Du får en feiende flott T-skjorte

Vi gleder oss til å lage kulturdugnad, sammen med deg!

Hilsen Siri og Ingrid

NYHETER

Statsteatret tar med seg 80-tallet til Høstscena!

Statsteatret er tilbake til Høstscena med «1980 – Aker Brygge»! Denne gangen tar gjengen oss med til 80-tallet og til sangen om det frie marked. Tilbake til tiåret der lønnsomhet, emisjon, korrupsjon, innsidehandel og «milking the cow» ble en del av vokabularet. Tiåret da off-white ble en farge, og vi alle ble POCO LOCO!

I forestillingen møter vi familien Kielland som består av en pensjonert lærerinne, Agnes, og hennes tre vokse sønner. Einar, den eldste, har spesielle behov og bor på institusjon, Wilhelm jobber i Kreditkassen og yngstemann, Alexander, er eiendomsmegler. Alexander drømmer om å bli investor og leke med de store gutta, men til slikt kreves det jo penger. Store penger. Så dør tante Brynhild. Og ikke før har Agnes lest testamentet, så banker jappetiden på døren. Velkommen til familien Kiellands vekst og fall.

BILLETTER