hostscena.no

www.hostscena.no

frivillig

Høstscena 2017 byr på  en rekke spennende arrangement!  Nettopp derfor vil vi gjerne ha deg med på laget. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, blant annet rigging, catering, artistvertskap, vakthold og transport.

Vi kan tilby: festivalstemning, supert samhold, uforglemmelige kulturopplevelser og mye, mye mer!

Trykk her for å melde deg på:

Jeg vil være frivillig

Hva får jeg igjen for å være frivillig?

Vi setter stor pris på våre frivillige, og premissene er enkle:

  • ved å jobbe som frivillig minimum 2 skift a ca 7 timer får du tilgang til alle Høstscena sine arrangement i perioden 27.9 – 1.10 NB! med forbehold om at det aktuelle arrangementet ikke er utsolgt
  • Du får tilgang på mat og drikke den tiden du er på jobb
  • Du får uforglemmelige opplevelser og kanskje noen nye utfordringer?
  • Du får en feiende flott T-skjorte

Vi gleder oss til å lage kulturdugnad, sammen med deg!

Hilsen Janneke, Siri og Sindre

PROGRAM

NYHETER

FESTIVALPASS

TIL DEG SOM KJØPER FESTIVALPASS TIL HØSTSCENA 2017

Festivalpasset til høstscena er en steike god handel!

Du kan hente festivalpasset ditt (armbånd) fra og med mandag 25.9 – på Børsen (arbeideren) Lorkenesgata 2.  (åpent manfredag  kl.09.00 – 15.00 og en time før hver forestilling)

Med festivalpass til kr 1500,- / Studentpass til kr 1000,- / Ungdomspass til kr 750,- får du fri inngang på alle av høstscena sine arrangement. Dette gjelder våre arrangement på Parken Kulturhus, Arbeideren, Kunstmuseet KUBE, Terminalen, Teaterfabrikken, Prestebrygga, Avholdshjemmet og andre eventuelle steder.

NB!! For å være sikret inngang på de arrangement du ønsker å gå på er det lurt å hente seg ut en billett, da det er enkelte spillesteder som har begrenset med plass og fort kan bli utsolgt.  Dette kan gjøres to steder:  – i  billettsalget på Børsen (åpent man-fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time før hver forestilling)  – i billettskranken på parken kulturhus (åpent en time før arrangement)

Billetten får du ved å vise festivalpasset (armbånd)

Når det gjelder våre arrangement på Terminalen + Bingo , så får du ikke hentet ut billetter til disse på børsen, pga at vi bruker ulike billettsystem. Men fortvil ikke, vi holder av plass på disse arrangementene, så du kommer inn uansett ved å vise festivalpass i døra. NB! Aldersgrense 18 år.

Forestillingen FARGESPILL på onsdag 27.9 er allerede utsolgt.

BILLETTER

SPONSORER

Kjell-Holm-Stiftelsen
Sunnmørsposten
Sparebanken-Møre
MR-fylkeskommune
Ålesund kommune