hostscena.no

www.hostscena.no

INFO

 

TIL DEG SOM KJØPER FESTIVALPASS TIL HØSTSCENA 2018

Festivalpasset til Høstscena er en steike god handel!
Du kan hente festivalpasset ditt (armbånd) fra og med mandag 25.9 – på Børsen (arbeideren) Lorkenesgata 2.  (Åpent man – fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time før hver forestilling)

Med festivalpass til kr 1500,- / Studentpass til kr 1000,- / Ungdomspass til kr 750,- får du fri inngang på alle av Høstscena sine arrangement. Dette gjelder våre arrangement på Parken Kulturhus, Arbeideren, Terminalen, Teaterfabrikken og andre eventuelle steder.

NB!! For å være sikret inngang på de arrangement du ønsker å gå på er det lurt å hente seg ut en billett, da det er enkelte spillesteder som har begrenset med plass og fort kan bli utsolgt. Dette kan gjøres to steder:

–  billettsalget på Børsen (Åpent man-fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time får hver forestilling)

– i billettskranken på Parken Kulturhus (åpent en time før arrangement)

Billetten får du ved å vise festivalpasset (armbånd)

Når det gjelder våre arrangement på Terminalen, så får du ikke hentet ut billetter til disse på Børsen, pga at vi bruker ulike billettsystem. Fortvil ikke, vi holder av plass på disse arrangementene, så du kommer inn uansett ved å vise festivalpass i døra. NB! Aldersgrense 18 år.

Arenaer 

Parken Kulturhus, Parkgt. 3B. Teknisk informasjon
Arbeideren, Lorkenesg vardenafil india. 2, 6002 Ålesund. Teknisk informasjon
Teaterfabrikken, Molovegen 22, 6004 Ålesund
Terminalen, Keiser Wilhelms gate 6, 6003 Ålesund
Avholdshjemmet, Korsegata 6
Jugendstilsenteret og KUBE, Apotekergata 16, 6004 Ålesund
Baker Walderhaug,  Tollbugt 6 6002 Ålesund


Hvor kan jeg parkere?

Det store parkeringshuset Aksla parkering er klart til festivalen, med 940 parkeringsplasser. Følg skilting inn til byen.

Det finnes ellers seks mindre parkeringshus i sentrum. Oversikten finner du her.


Hvor kjøper jeg billetter?

Du kan kjøpe billetter her på nettsidene våre eller på Børsen, Lorkenesgata 2 (Arbeideren). Åpningstider Mandag – fredag kl  09-15. Tlf. billettsalg: 70 16 24 68


Hvem står bak festivalen?

Høstscena drives av Ålesund Teaterfestival og er organisert som en stiftelse med et styre og en festivalledelse. For Høstscena 2016 består festivalledelsen av to personer som tilsammen fyller ett årsverk.

Høstscena representer fylkets eneste teaterfestival. Festivalens målsetning er å presentere kunst – og kulturopplevelser av høy kvalitet med hovedvekt på scenekunst med stor bredde og noe for en hver smak. Festivalen ønsker også å være en viktig aktør for å styrke scenekunstens aktualitet og gjenspeile utviklingen som skjer på dette kunstfeltet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.


Hvem sitter i styret?

Styreleder: Marit Elisabeth Larssen
Nestleder: Thor Bjørlo
Styremedlemmer: Trine Røssevoll, Trine Kvalheim, Cecilie Lundsholt, Mette Kamilla Skjong, Bente Lund Jacobsen.
Varamedlemmer: Kari Standal Pavelich, Bjørn Vatne, Anne-Grethe Skjærseth


Hvor finner jeg festivalkontoret?

I samme hus som Arbeideren, Lorkenesgata 2. Vi har inngang mellom Børsen og First Hotel.


Kan jeg finne festivalen i sosiale medier?

Såklart! Nederst på siden finner du knapper for å spore oss opp på Snapchat, Facebook og Instagram.

Årsrapport for 2017

Årsrapport for 2017 finner du her:

 

 

NYHETER

Statsteatret tar med seg 80-tallet til Høstscena!

Statsteatret er tilbake til Høstscena med «1980 – Aker Brygge»! Denne gangen tar gjengen oss med til 80-tallet og til sangen om det frie marked. Tilbake til tiåret der lønnsomhet, emisjon, korrupsjon, innsidehandel og «milking the cow» ble en del av vokabularet. Tiåret da off-white ble en farge, og vi alle ble POCO LOCO!

I forestillingen møter vi familien Kielland som består av en pensjonert lærerinne, Agnes, og hennes tre vokse sønner. Einar, den eldste, har spesielle behov og bor på institusjon, Wilhelm jobber i Kreditkassen og yngstemann, Alexander, er eiendomsmegler. Alexander drømmer om å bli investor og leke med de store gutta, men til slikt kreves det jo penger. Store penger. Så dør tante Brynhild. Og ikke før har Agnes lest testamentet, så banker jappetiden på døren. Velkommen til familien Kiellands vekst og fall.

BILLETTER