hostscena.no

www.hostscena.no

Skrekkteater i campignvogn

Inn i det ukjente

En natt for mange år siden på vestkysten av Norge et sted, ble det begått en grusom forbrytelse. Mange var mistenkte i denne saken, men ingen ble siktet, ingen ble stilt for retten, ingen ble straffet. Politiet hadde få spor og saken ble aldri oppklart. Slikt blir det spøkelser av. Sinte ånder som ikke får ro på den andre siden.

Madame Solange har lang erfaring som klarsynt medium og garanterer deg kontakt med ånder på den andre siden. Hun reiser land og strand rundt og holder seanser i sin campingvogn. Du får mulighet til å bli satt i kontakt med spøkelser, som kan gi deg svar på livets store spørsmål.  Men det er aldri helt ufarlig å spørre den andre siden om hjelp.

Forestillingen blander din egen fantasi, ny teknologi og moderne grøsserhistorier i en campingvogn. Tør du?

Å bli med Inn i det ukjente tar ca 15 minutter, og dukker plutselig opp nær deg.

Skrekkteater.  Anbefalt aldersgrense: alle modige mennesker over 13 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *