hostscena.no

www.hostscena.no

Egil Olsen + Ålesund styrkekvartett på Høstscena!

Hold av fredag 28. september! Da kommer Egil Olsen med Ålesund Strykekvartett til Høstscena, og spiller for oss på Parken kulturhus.

Til høsten feirer kritikeryndlingen Egil Olsen 10 år som soloartist. I forbindelse med jubileet slår vi i Høstscena og Parken kulturhus på stortromma og inviterer til en eksklusiv aften med Olsen og Ålesund strykekvartett.

I tillegg til fem kritikerroste album og hundrevis av konserter, har Egil Olsen laget et titals musikkvideoer, bidratt med musikk i både filmer og dataspill, hatt kunstutstilling og sin egen selvbiografiske tegneseriestripe i Dagbladet. Han har turnert i Norge, Tyskland, Japan, Kina og USA, og spilt på alt fra store klubber og festivaler som Rockefeller og Øya, til små kaféer og hagefester. Nå ser han tilbake på ti multikunstneriske år med sitt nye doble livealbum, ‘Egil Olsen live’, som gis ut til høsten. Vi ser fram til plateslipp og konsert i Parken kulturhus’ nyrestaurerte foajé!

 

PARKEN FOAJÉ

FREDAG 28.SEPTEMBER KL. 21.00

INFORMASJON OM BILLETTER HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *