hostscena.no

www.hostscena.no

Festivalkunstner 2017 – Eirik Havnes

Høstcena er stolte av å presentere den unge lydkunstneren Eirik Havnes fra Ålesund som årets festivalkunstner! Han er i gang med å planlegge et lydverk i samarbeid med elever fra Fagerlia vgs https://mannapotheke.de/kamagra-oral-jelly/., og viderefører dermed det tradisjonelle Høstscena-samarbeidet med skolen.  Havnes vil innta Parken Kulturhus allerede 1. september, og publikum vil her kunne observere hans arbeid med å utvikle årets festivalverk.

Havnes utviser en bredde, originalitet og engasjement som gjør ham til en svært interessant kunstner. Hans kunstnerskap bærer preg av utprøving og eksperimentering. Lekent, intelligent og nyskapende er ord som kan beskrive hans virke. Havnes kan oppleves solo, i ensemble, i ulike lydverk og i samtale.

For tiden skapes det en dokumentarfilm om Havnes, og arbeidet hans med verket Polyfonatura.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *